wyre-forest-why

Busy-LizzieBusy-Lizzie Posts: 12,095

When I click on my picture I get Wyre Forest, no photo, no previous posts, no info about me. I can get the info if I click on forum posts. Have written to Daniel (editor) a few times, no change.

In case anyone wants to know, I live in Dordogne, France. Moved from Kent in1985. Have gardened for over 40 years.

I'm not getting any notifications of replies to posts by email either, or notifications of messages. Also when I posted yesterday my posts didn't appear until I clicked on F5 to refresh.

Posts

  • SwissSueSwissSue Posts: 1,447

    Hi Lizzie, looks like by trying to better the forum they've made it worse!

    image

     

    image

     image

     

  • Busy-LizzieBusy-Lizzie Posts: 12,095

    Clicked on your pic, Sue and it said what you've written about you - so it can't be just because I live abroad.

  • SalinoSalino Posts: 1,609

    ...can't you go into 'my settings' and 'edit' this?... I get that option on mine...

  • Busy-LizzieBusy-Lizzie Posts: 12,095

    Couldn't get to them at first until I clicked on forum posts by accident. If I go to "my settings" via "forum posts" everything is there. If I click on "Edit" it just asks if I want to change my avator photo - which I don't.

  • Daniel HaynesDaniel Haynes Posts: 369 admin

    Hello busy-lizzie,

    I think I might have found a fix for the problem with 'Wyre Forest' displaying as your location! I've sent you a direct message with a fuller explanation. Apologies for the delay - I've been trying to get the bottom of the issue!

    Best,

    Daniel

  • Busy-LizzieBusy-Lizzie Posts: 12,095

    Thanks Daniel. I'll look at my messages.

  • Busy-LizzieBusy-Lizzie Posts: 12,095

    Oh, just clicked on avator photo to get to them but still says Wyre Forest with a blank face. I'll try clicking on Forum posts.

Sign In or Register to comment.