Forum home Talkback

Photo

2

Posts

  • KayLKayL Posts: 17

    There is no settings-Forum settings on my iPad and no advanced editor, but thanks for trying.

  • KayLKayL Posts: 17

    Sorry I thought you meant the settings on my iPad. Yes, on forum settings advanced editor is switched on. The problem is that there is no browser toolbar.

  • ClaringtonClarington Posts: 4,949

    image

    KayL when you go to write a new message does it look like this? 

  • ClaringtonClarington Posts: 4,949

    If so. 

    To upload a photograph click on the little tree (towards the right of the toolbar above your text).

    image

     Hit the select button and find the image on your computer

    image

     Once you've found the imagine you want hit upload.

    It will produce a little preview and if you're happy with it (i.e. its the right image!) hit save.

    image

     

  • ClaringtonClarington Posts: 4,949

    Oh and to expand any image you see in someone's post just double click on it!

  • KayLKayL Posts: 17

    I know how to upload a photo onto the message board. It's the avatar that's the problem, Verdun is right.

  • LynLyn Posts: 23,190

    I have been laughing all the way Joimage x

    Gardening on the wild, windy west side of Dartmoor. 

  • LG_LG_ Posts: 4,346

    Apologies for trying tohelp. I'll know my place next time. 

    'If you have a garden and a library, you have everything you need.'
    - Cicero
  • LynLyn Posts: 23,190

    That's what I am always saying!!

    Gardening on the wild, windy west side of Dartmoor. 

Sign In or Register to comment.